Executive Coaching - Luik Business Coaching - Rotterdam

Executive Coaching

A leader is one who knows the way, goes the way, and shows the way
- John C. Maxwell

In tijden waarin verandering de enige constante is en de complexiteit van vraagstukken alleen maar toeneemt wordt er veel van je verwacht, zoals het neerzetten van een heldere visie en deze te vertalen naar een duidelijke koers. Zo moet je de helicopterview op management niveau vertalen naar leiderschap, en leiders helpen de strategie te verankeren in het denken en handelen van hun medewerkers.

Met een overvolle agenda schakel je op inhoud en proces op verschillende niveau’s en wordt van je verwacht dat je een voorbeeld bent voor anderen, en anderen weet te motiveren en te inspireren. Hoe neem je in de hectiek van deze job nog tijd voor jezelf en voor reflectie op jouw functioneren? Hoe blijf je vitaal, weerbaar en wendbaar en voorkom je te veel stress en burn-out?

Met behulp van een executive coach kunt je afstand nemen van de dagelijkse praktijk
Een sparringpartner om gewoon je hart eens even te luchten en die je helpt te focussen en in contact te blijven met jezelf. Een stevige- en professionele gesprekspartner bij de reflectie op jezelf en op jouw situatie.

Stieneke Luik, de oprichter van Luik Coaching, weet als geen ander met welke vraagstukken jij dagelijks te maken hebt. Zij werkte jarenlang succesvol als adviseur en coach voor senior managers bij grote bedrijven en kent de dynamiek hierdoor van binnenuit.

Voor meer informatie bel gerust eens 06-3947 8540 of boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek online.

Comments are closed.